Administrasi Trump mundurake orientasi era Obama babagan panggunaan balapan ing adhisi kuliah

Pamrentahan Trump dibatalake nalika sasi kepungkur kabijakan-kabijakan Obama sing ningkatake rasis kanggo ngedhunake keanekaragaman ing sekolah-sekolah, mbangun garis perang anyar ing standar panrima. Senajan kaputusan ora ngganti hukum US gegayutan tumindak akur ing wektu iki, kaputusan sing menehi Gambar cetha saka posisi pamaréntah ing subyek sing bisa nampa manungsa waé anyar karo departure Kehakiman Anthony Kennedy saka Pengadilan Supreme. Jeksa Agung Jeff Sessions ngumumake pengumuman resmi Selasa sore. “Amerika pantes krungu swara lan pemerintah tanggung jawab kanggo wong-wong mau nalika nerbitake peraturan, terjemahan Federal kudu bakal kanggo prinsip sah miturut ukum lan tindakake aturan Nyetel dening Congress lan presiden,” ngandika Sessions. “Ing administrasi sadurungé, Nanging, agensi asring nyoba kanggo nemtokke aturan anyar kanggo wong Amérika tanpa kabar umum utawa periode komentar, mung ngirim layang utawa ngetokake document panuntun dhumateng ing situs. Iku salah, lan ora pemerintah apik.” Departemen Pendidikan ora langsung nanggepi panjaluk CNN kanggo komentar. Ing langkah, kang kawitan kacarita dening The Wall Street Journal, muncul nalika pemerintah wis sijine bobot sawijining konco klompok mahasiswa Harvard University dipuntudhuh saka discriminating marang Asia-Amerika ing proses ngaku. Ing statement, a juru wicoro kanggo CNN Harvard Melodie Jackson ngandika “bakal terus sregep defend hak, lan kabeh colleges lan universities kanggo nimbang lomba minangka salah siji faktor ing antarane wong akeh ing ngaku College, kang wis dikonfirmasi dening Mahkamah kanggo luwih saka 40 taun . ” Paling taun, sesi iki announced sing padha pungkasan laku saka Departemen Kehakiman kanggo ngetokake “document panuntun dhumateng” kang nduweni pengaruh saka “ngadopsi syarat peraturan anyar utawa ngowahi hukum,” nanging ora liwat proses peraturan formal. Minangka asil, 25 dokumen dicabut ing Desember lan tambahan 24 dibatalake nalika Selasa, kalebu pitung sing ana hubungane karo akson. Orientasi munggah ing Selasa nyedhiyakake conto konteks pendidikan sing beda-beda ing ngendi lembaga bisa nimbang perlombaan lan njawab pitakonan babagan cara napsirake keputusan Mahkamah Agung. juru wicoro Departemen Kehakiman Devin O’Malley marang CNN ana sing departemen “tetep setya njejegaké hukum lan nglindhungi kabeh Amerika saka kabeh Wangun diskriminasi ilegal adhedhasar lomba.” Kuwalikan ana ora mengaruhi apa sekolah nemtokaken apa kanggo awake dhewe ing watesan saka saiki perintis Supreme Court, nanging kelompok hak sipil ditanggepi cepet karo kuciwo. “We ngukum motipe politik serangan dening Mentri Pendidikan ing tumindak akur lan sacara disengaja kanggo nyegah universitas kanggo nguber beda rasis ing colleges lan universities bangsa kita,” ngandika Kristen Clarke, presiden lan eksekutif direktur Komite Pengacara ing Civil Rights undhang. “Pandhuan ora nolak mandap patang puluh taun perintis disahaké constitutionality saka nggunakake winates saka lomba ing College ing ngleboke College. Ing anyar kaputusan dening Mentri Pendidikan kanthi konsisten karo pamaréntah unwavering memungsuhan kanggo bhinéka ing sekolah kita” Asosiasi Pendidikan Nasional uga bereaksi banget marang kabar kasebut. “Tumindak akur wis buktiaken dadi salah siji saka cara paling efektif kanggo nggawe warna lan kelas klebu cara. Nanging marang sekolah lan pawiyatan luhur ora kudu nganggo tumindak akur kanggo entuk kelas klebu, Departemen Pendidikan wis gagal siswa kita,” Presiden NEA Lily Eskelsen Garcia ngandika ing statement. “Presiden The wis dituduhake sing sedya kanggo nyalonake calon Pengadilan Supreme kanggo wara-wara sing tumindak akur wis manut aturan ing sekolah kita. Ngukur Department of Education prédhiksi pinten ing saham ing proses nominasi saka Pengadilan Supreme lan usaha kanggo mesthekake yen kabeh mahasiswa kita duwe apa padha kudu sukses. “