Michael Cohen ngirim nggawe Donald Trump banget gemeter saiki

Ing wayah wengi, Michael Cohen ana bisu, ing cara sing Presiden Donald Trump dadi banget, banget gemeter.
“Bojoku, anakku lan anakku duwe kasetyan sing sepisanan lan bakal tansah nindakake,” Cohen marang ABC George Stephanopoulos. “Aku nggawe omah lan omahku dhisik dhisik.”
Roh Suci Yen Cohen, saiki pidana sing potensial, wis dadi kulawarga lan dadi negara pisanan, banjur, dheweke ora bakal mlebu maneh Donald Trump. Ngomong aku sampeyan Trump.
Roh Kudus Yen Cohen, sing saiki lagi pidana pidana pidana sing potensial, wis ndadekake kulawarga lan banjur dadi negara pisanan, mula, dheweke bakal ora nglebokake Donald Trump maneh. Ngomong yen sampeyan Trump.

Punika masalah: ora ana siji tenan mangerténi apa wis dikenal Cohen (utawa ora ngerti) babagan kampanye presiden dhewe ing 2016, ing kulawargané pisanan utawa akeh transaksi komersial Organisasi Trump.
Apa sing kita kenal: Cohen, nganti pirang-pirang taun, wong sing ngatur kabeh kanggo Donald Trump. Wong sing gelem nindakake apa sing bakal ditindakake kanggo mesthekake yen Trump bisa adoh saka pituwase potensial.
Kaya, misale, accusation sadurunge pemilu 2016 bintang porno sing jenenge Stormy Daniels yen dheweke duwe urusan extramarital karo Trump. Ngangap sing pambocoran bisa jeopardize kemungkinan saka menang Trump, Cohen diadegaké ing LLC ing Delaware – Consultant penting – kanggo disebaraké $ 130.000 kanggo Daniels ing ijol-ijolan kanggo nggawe bisu. Sawise pembayaran diwenehake, Cohen ngendika, dheweke wis nindakake tanggung jawab dhewe, tanpa bantuan Trump utawa wong liya ing kampanye. Lan dheweke wis nggunakake dhuwit dhewe kanggo mbayar Daniels, sing pungkasane dadi palsu, amarga Rudy Giuliani rampung sakcepete sawise dadi anggota tim legal Trump. Trump wis mbayar Cohen sajroning cicilan saben wulan, sanadyan, miturut kanca-kanca Trump, dheweke ora ngerti apa dhuwit utawa apa.
Sumbu
Babagan Daniels nggambarake Cohen, lan perane ing orbit Trump. Uga kasunyatan manawa ing pemilihan, Enquirer Nasional dikirim salinan awal crontan Trump menyang Cohen. The Enquirer uga menehi kekuwatan kanggo Cogen kanggo mlebu crita babagan Trump sadurungé muncul, miturut The Washington Post. Dadi ya.
Cohen nindakake tugas dhuwit Trump, ing kampanye lan sadurunge. Apa Trump nerangake kabeh (utawa apa)? Sapa sing ngerti? Mbokmenawa ora, supaya wong ora gelem yen / yen wis minggat.
Aku cenderung mikir babagan hubungan antarane Trump lan Cohen minangka pelatih basket basket gedhe lan salah sawijining asisten pangurus. Pelatih mangerténi, ing umum, sing asisten ngatasi batasan prilaku sing bisa ditampa kanggo njaluk bocah sing paling apik teka ing sekolah. Pelatih kepala nganggep, kanggo kepentingan piyambak, sing ngatasi limit ora tegese ngalahake aturan. Nanging, dheweke ora duwe pangerten praktis apa asisten. Anak enom teka sekolah, pelatih seneng. Pembantu uga menehi ganti rugi. Win-win
Nanging yen asisten kasebut kejiret nglakoni tindakan ilegal, banjur owah-owahan. Asisten, nekat nemoni persetujuan, bisa nyoba kanggo ndherekake wong-wong sing ngetrapake dheweke ing chain command, mbuwang pirang-pirang sen sing bisa disimpen ing bokonge. Lan sing nalika pelatih perlu miwiti kuwatir.
Kang ndadekke aku bali menyang Cohen. Sanajan ora ana tuduhan formal sing diajukake marang dheweke, ana pangarep-arep yen Distrik Kidul New York nduweni akeh perkara marang Cohen. (Agen diserbu omah, hotel lan kantor ing April lan ngrampungke mayuta-yuta file).
Lan Cohen saiki durung ngerti babagan – ing skala gedhe – ing dhukungan tanpa syarat kanggo Trump ing jaman kepungkur. Jebule, kanca sing kerep hubungan karo dheweke, marang CNN iki: “Dheweke ngerti akeh babagan presiden lan ora ragu-ragu ngomongake ing kahanan sing bener.” Yen dheweke pengin informasi babagan Trump, dheweke arep menehi. ”
Saiki sawetara wong mung bisa posisi lan njupuk posisi, nyoba kanggo gawe uwong yakin Cohen karo menehi hasil paling apik kanggo awake dhewe. Nanging angel mbayangno yen penuntut saka Distrik Kidul bakal setuju karo Cohen yen ora ana sing menehi pitutur marang dheweke bab iwak sing luwih gedhe.
Apa sing ana iwak Trump? Lan carane akeh wong sing ngerti? Lan apa?
Akeh pitakonan sing aku ora ngerti jawaban kanggo. Nanging nyatane yen Cohen saiki ngirimake sinyal publik sing ora bakal ragu-ragu menehi persetujuan supaya bisa dadi presiden saraf.
Yen ora, mesthine.