Swedia main ing babak perempat final sawise menang ing Swiss

Swedia terus nentang pangarep-arep ing Piala Dunia lan ngilangi kekuwatan 24 taun kanthi ngalahake Swiss 1-0 kanggo maju ing perempat final kanggo sapisanan wiwit 1994.
Sawise mbiyantu njaga juara Jerman kanggo ninggalaken kompetisi ing babak grup, Swedia wis nglebokke tim peringkat paling apik ing babak final babak.
Ing game kang tingkat solusi ala, Emil Frosberg counterattack saka kadohan ing separo kapindho mbuktekaken dadi prabédan lan nggawe final wolung game karo Inggris utawa Kolombia ing Juli 7 menurut judi bola maxbet.
Hiburan kurang sesuai karo standar kasebut ing turnamen iki, match rampung kanthi drama gedhe ing diskon nalika wasit pisanan dianugerahi paukuman lan ngusir Michael Lang kanggo gawe salah ing Martin Olsson, sing mlaku karo mung goal dening kiper ing. pencet
Nanging sawise Reviewing ing VAR ing, wasit ngowahi kaputusan lan tinimbang menehi free-nyepak ing pojok kothak, karo Ola Toivonen mekso kabisat Simpen dening Yann Sommer ing detik Final.
Sugeng setengah abad kanggo Swedia
Swiss bisa ngarep-arep ngadhepi Jerman ing tahapan iki, nanging malah Swedia iku sing mlaku ing stadion kasebut. Petersburg minangka juara Group F kanthi juara bertahan kelas berat pisanan sing bakal kalah ing turnamen iki. .
Pelatih Swedia Janne Andersson ngendika yen dheweke seneng nangis sawise timnya ngalahake Meksiko 3-0 kanggo ngamanake papan kasebut ing pungkasan 16. Emosi ora bakal kerep dadi dhuwur maneh minangka Swedia, ing game kaping 50, menang kamenangan sing kaping papat saka perayaan 1958.
“We duwe rencana game lan ora nyimpang saka iku dening milimeter,” ngandika Andersson saka tim, tim sing menehi kompensasi kanggo lack of superstars, utamané Zlatan Ibrahimović, sing pensiun saka bal-balan internasional sawise Euro 2016, karo manunggal lan vigor.
Padha tetep bener kanggo taktik marani tim Swiss sing ana peringkat kaping enem ing klasemen FIFA lan, paling ora ing teori, bakal dadi favorit kanggo maju.
Kemungkinan iku sia-sia
Adhedhasar gaya saka rong tim game, ora akeh sing bakal ditindakake lan ora ana sing nentang pangarepan.
Setengah setengah saka sepisanan ora nyenengake nyebabake urip ing tahap pungkasan nalika Swedia lan Swiss nggawe kesempatan kanggo ngilangi kebuntuan kasebut.
Blerim Dzemaili kawentar ing crossbar ing menit ka-38 sawisé seri feed nggoleki dening kang bolo ing tlatah sakubengé, nalika sawetara menit mengko Albin Ekdal iki merata boros, diperlokaké liwat crossbar nalika header bisa paling ing target.
Kurang saka Ekdal iku kasempatan separo, nanging Swedia uga nggawe kesempatan wiwit: Marcus Berg dibukak kanggo pisanan lan dipaksa Sommer kanggo nylametake sing apik ing sisih tengen.
Babak kapindho malah kurang menarik nganti, ing menit kaping 66, tembakan Frosberg saka ‘D’ nyimpang saka Manuel Akanji, ninggalake Sommer kanthi pangarep-arep sethithik. Tanpa irregularities, bakal dadi penjinakan nyaman kanggo kiper Swiss. Swiss bakal ngetokke game dadi wektu ekstra, nanging Robin Olsen numpuk ing sisih tengen kanggo nyegah header Remo Freuler saka ngetik.
Iki minangka kasempatan pungkasan kanggo Swiss lan rekor ora nyetak gol ing babak kualifikasi Piala Dunia wiwit taun 1954.