Wong wadon ngadhepi Scott Pruitt ing sawijining restoran, nyuwun supaya dheweke mundur

 Wong wadon ketemu karo pangurus Badan Perlindungan Lingkungan, Scott Pruitt, ing restoran ing Washington lan ndhesek dheweke “mundur sadurunge skandal dheweke diusir dheweke.” Mink Kristin iki gadhah nedha awan karo putra, Senin Bareng weruh Pruitt karo rowange ing Teaism ing Penn Quarter lan mutusaké kanggo menehi hasil karo, lanang ing Trailer. Ing patemon video, Mink kasebut “bahan bakar kuwat standar kanggo montor lan trek Pruitt kanggo entuk manfaat saka perusahaan gedhe” lan “pambayaran $ 50 saben wengi kanggo tetep ing condo in DC disambungake menyang energi tenan lobbying, sauntawis sarujuk kanggé ngunduraken pipe wedhi reged” minangka alesan kanggo nyerah “. “We pantes kanggo wong ing EPA tenan nglindhungi lingkungan kita, wong sing pretyaya marang owah-owahan iklim lan njupuk iku akeh kanggo entuk manfaat saka kabeh kita, kalebu anak kita,” ngandika Mink Pruitt ing video. Mink ngandika karo Kate Bolduan ing wayah wengi, ngucapake, “ora ana apa-apa sangsi” ing pikirane babagan ngadhepi Pruitt. “Mungkin gadhah anakku ana karo kula maringi kula ngedongkrak ekstra, amarga iki wong sing secara harfiah kiamat mangsa anakku, mangsa kabeh anak kita … Iku aktif beyo saka resik online, banyu resik sing berkembang kanthong aku lan kanthong kanca-kancane, lan iki kesempatan kanggo ngajak wong, “ujare Mink saka” Erin Burnett OutFront. ” pitakonan sopan ngadhepi dening kepala .Kirim saka EPA terus kanggo munggah ing dina anyar, asisten Pruitt rincian anggota Congress carane piyambakipun nyuwun kanggo errands pribadi lan mantan pejabat EPA sing samesthine kanggo mreksanono marang sadurunge Congress ngandika Pruitt nggunakake tanggalan “rahasia” lan ngilangake telpon lan patemon tartamtu saka tanggalan umum. Dokumentasi EPA nemtokake beda antarane tanggalan Pruitt resmi lan cathetan liyane. Komite Pengawasan DPR nuntut investigasi tuduhan ora pantes migunakake dana pemerintah, travel ora cukup lan biaya sing gedhe banget ing EPA. Pangarepe EPA uga wis dadi subyek babagan babagan selidiki penyelidikan liyane marang tumindak ing agensi. Konfrontasi Pruitt karo Mink tandha acara paling anyar saka pejabat administrasi Trump sing ngadhepi para demonstran sing ngadhepi dheweke nalika ing masyarakat. Nalika kita padha nedha mangan ing restoran Meksiko ing Washington wulan pungkasan, para demonstran nguwuh ing Sekretaris Homeland Security saka Kirsten Nielsen. Sawetara dina sabanjure, sekretaris pers House putih, Sarah Sanders, dipecat saka pemilik dening restoran Virginia. Mink video respon ing statement kanggo CNN, a juru wicoro kanggo EPA, Lincoln Ferguson ngandika Pruitt “tansah nampani sing saka Amerika, apa padha setuju utawa ora setuju karo keputusane digawe ing EPA” Pernyataan kasebut diterusake: “Iki bukti yen sampeyan ngrungokake komentar lan terus matur nuwun, sing ora katon ing video.” Video kasebut ora nuduhake apa sing kedade sawise rapat, senadyan Mink ngandika ing introduksi ditulis kanggo video ing Facebook sing Pruitt mung jumeneng lan kiwa. Miturut Ferguson, iki amarga manajer “wis rampung mangan lan kudu bali menyang EPA kanggo sesi informasi.” “Yen padha ora pengin disebut ing umum, mesthine ora kudu nggawe keputusan sing gawe awak kabeh,” ujare Mink.